I indskolingen har eleverne 20 minutters spisepause fra 11.50 – 12.10, hvor de spiser sammen med en lærer eller pædagog i klassen. Dit barn skal enten have madpakke og drikkevarer med eller købe mad i vores kantine.

Kantinen på indskolingsafdelingen

• Hver morgen kan I købe lækre hjemmelavede jordbærsmoothies og lune boller med smør fra kl. 7.30-8.00. Man kan komme forbi og købe noget med på vejen, men I er også meget velkomne til at sidde og spise morgenmad sammen her, inden skoledagen starter. Vi har også kaffe. Der kan betales kontant eller med mobilepay.
  • Vi har netbestilling af dagens ret og af lune pølsehorn og indbagte kyllingespyd til formiddag. Her kan man også bestille mælk på abonnementsordning. Menuplanen kan I se på bestillingssiden og på facebook-siden Kantinen Kirketorvet.
  • Ved disken kan man købe boller, yoghurt, drikkevarer og småretter i både formiddagspausen og frokostpausen. Tirsdag har vi salatbar.

I udskolingen har eleverne 35 minutters pause fra 11.25 – 12, hvor de skal spise og holde frikvarter.

Kantinen på udskolingsafdelingen

• Vi har åbent i middagspausen.
  • Der er en menuplan med forskellige varme retter, som ikke skal bestilles på forhånd. I kan også købe sandwich og drikkevarer.
  • Vi har forskellige salater hver dag.

Du kan se vores smiley'er her.