I indskolingen har eleverne 20 minutters spisepause fra 11.30-11.50, hvor de spiser sammen med en lærer eller pædagog i klassen. Dit barn skal enten have madpakke og drikkevarer med eller købe mad i vores kantine.

På Tranbjergskolen mener vi, at mætte børn, der spiser sundt, er gladere og mere motiverede for at modtage læring.
Derfor tilbyder skolens kantine hver dag et sundt, varieret og hjemmelavet frokostmåltid, med et særligt fokus på friske sæsonbetonede økologiske råvarer.

Vi har også åbent hver dag kl. 9:30-10:00 for løssalg af sunde mellemmåltider. F.eks. hjemmebagte boller, pizzasnegle, pesto-twister, hjemmelavet smoothie, IceTea og lignende.

Hvis dit barn vil slippe for at stå i betalingskøen, kan du med fordel oprette et abonnement på frokostordning og snacks.
Skal dit barn på en dagsudflugt med klassen og har frokost abonnement, laver vi en madpakke, som kan hentes i kantinen inden afgang.
Alternativt kan du bestille via dagsbestilling senest kl. 23.59 dagen forinden.

Bestil mad

Det er også her, der bestilles skolemælk.

Menuen til næstkommende uge bliver lagt ud på Aula hver fredag.

Priser på frokost:

Månedsabonnement:

Frokost: 22 kr.

Frokost inkl. snack 27 kr.

Dagsbestilling:
Frokost: 24 kr.

Køb i kantinen uden bestilling:

Frokost: 25 kr.

Af hensyn til madspild producerer vi ikke mange ekstra til løssalg.

Vi gør opmærksom på, at der ikke ydes refusion for betaling af skolemad ved ferier uden for skoleferier, kort sygefravær eller lignende.

Ved spørgsmål angående allergener, bestilling, maden eller lignende er I velkommen til at kigge ind i køkkenet imellem kl. 7-13 på skoledage eller skrive til:

Jane Pedersen
Kantineleder
mail: jspe@aarhus.dk

Du kan se vores smiley'er her