I indskolingen har eleverne 20 minutters spisepause fra 11.30-11.50, hvor de spiser sammen med en lærer eller pædagog i klassen. Dit barn skal enten have madpakke og drikkevarer med eller købe mad i vores kantine.

Kantinen på indskolingsafdelingen

• Hver morgen kan I købe lækre hjemmelavede jordbærsmoothies og lune boller med smør fra kl. 7.30-8.00. Man kan komme forbi og købe noget med på vejen, men I er også meget velkomne til at sidde og spise morgenmad sammen her, inden skoledagen starter. Vi har også kaffe. Der kan betales kontant eller med mobilepay.
  • Vi har netbestilling af dagens ret og 10-pausemad. Her kan man også bestille mælk på abonnementsordning. Ugens menu kan ses på bestillingssiden, på facebook-siden Kantinen Kirketorvet og på Aulagruppen kantinen kirketorvet.
  • Ved disken kan man købe boller, yoghurt, drikkevarer og småretter i 10-pausen.
  • Vores kantineleder Eva kan kontaktes på tlf. 4185 8339 eller evkr@aarhus.dk
  • Se mere om kantinen på Kirketorvet i brochuren her.

Du kan se vores smiley'er her