Derfor samarbejder vi med dagtilbuddet om overgangen fra børnehave til skole.

Tranbjergskolen har et godt og tæt samarbejde med Tranbjerg Dagtilbud om overgangen fra børnehave til skole. Vi har fokus på, at børnehavens viden om barnets trivsel og udvikling følger med over i skolen, så vi ved, hvordan vi bedst hjælper dit barn med at få en god skolestart.

Her er dialoghjulet, som du sikkert kender fra børnehaven, et rigtig godt redskab. I samarbejde med dagtilbuddet har vi lavet en lille folder om, hvordan overgangen foregår her hos os.

Kommende skolebørn 2023

Vi laver hvert år en række arrangementer, hvor du og dit barn kan komme og se vores skole, møde klassekammeraterne og snakke med lærere, pædagoger og skolens ledelse. Alle børn, som bor i skoledistriktet, og som ikke har ønsket andet, bliver automatisk optaget på skolen.

Vi har afholdt infomøde for forældre til kommende skolebørn d. 8. november 2022. Se invitationen herunder.

Har du spørgsmål til skolestart, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Benny Thøisen på tlf. 4185 5338 eller mail bentho@aarhus.dk