Derfor samarbejder vi med dagtilbuddet om overgangen fra børnehave til skole.

Tranbjergskolen har et godt og tæt samarbejde med Tranbjerg Dagtilbud om overgangen fra børnehave til skole. Vi har fokus på, at børnehavens viden om barnets trivsel og udvikling følger med over i skolen, så vi ved, hvordan vi bedst hjælper dit barn med at få en god skolestart.

Her er dialoghjulet, som du sikkert kender fra børnehaven, et rigtig godt redskab. I samarbejde med dagtilbuddet har vi lavet en lille folder om, hvordan overgangen foregår her hos os.

Arrangementer for kommende skolebørn

Vi laver hvert år en række arrangementer, hvor du og dit barn kan komme og se vores skole, møde klassekammeraterne og snakke med lærere, pædagoger og skolens ledelse:

• Orienteringsmøde for forældre den 13/11 2019 kl. 17-19 i læringscentret på afd. Kirketorvet.
  • ”Åbent Hus” dage i løbet af foråret, hvor børnehaverne besøger skolens 0. klasser.
  • ”Prøveskoledag” i juni, hvor du og dit barn kommer og får en lille forsmag på, hvordan det er at gå i skole.