Derfor samarbejder vi med dagtilbuddet om overgangen fra børnehave til skole.

Tranbjergskolen har et godt og tæt samarbejde med Tranbjerg Dagtilbud om overgangen fra børnehave til skole. Vi har fokus på, at børnehavens viden om barnets trivsel og udvikling følger med over i skolen, så vi ved, hvordan vi bedst hjælper dit barn med at få en god skolestart.

Her er dialoghjulet, som du sikkert kender fra børnehaven, et rigtig godt redskab. I samarbejde med dagtilbuddet har vi lavet en lille folder om, hvordan overgangen foregår her hos os.

Arrangementer for kommende skolebørn 2021

Vi laver hvert år en række arrangementer, hvor du og dit barn kan komme og se vores skole, møde klassekammeraterne og snakke med lærere, pædagoger og skolens ledelse:

• Orienteringsmøde for forældre den 28/9 2020. Læs invitationen og slides fra mødet her:
  • I vil efter påske modtage besked i E-Boks om, at jeres barn skal starte på Tranbjergskolen. Alle børn, som bor i skoledistriktet, og som ikke har ønsket andet, bliver automatisk optaget på skolen.
  • På grund af den nuværende Covid-19 situation er det pt. ikke muligt for hverken forældre eller børnehaver at besøge skolen i vores åbningstid. Hvis dette ændrer sig, vil både forældre og børnehaver modtage en melding herom.
  • Senest den 1. juni modtager I en klasseliste og en invitation til ”prøveskoledag”. I vil også modtage en beskrivelse af SFO for 0. årgang i uge 31.
  • I uge 23 inviteres I til en ”prøveskoledag” klassevis. Arrangementet foregår om eftermiddagen onsdag den 9. juni og torsdag den 10. juni.

Invitation til prøveskoledag 2021

• Der er mulighed for at starte i SFO mandag den 2. august. Vi opfordrer til, at alle, som har mulighed for det, kigger forbi i løbet af ugen i kortere eller længere tid. Hvis I har brug for pasning i denne uge, har vi åbent mandag til torsdag 06:30-17:00 og fredag 06:30-16:30.
  • Første skoledag er mandag den 9. august. Det faste program starter ca. 10:15 og slutter ca. 13:55.

Program for første skoledag 2021

• I kan logge ind i Aula fra den 1/8 2021. Se vejledning til login mv. i nedenstående pjece.

Aula pjece

• Hvis I har spørgsmål, er I velkommen til at kontakte pædagogisk leder Bo Løvschall Jensen på jlbo@aarhus.dk eller tlf. 4185 4816.