Tranbjergskolens SFO holder til i indskolingsafdelingen på afdedling Kirketorvet. Det er muligt at blive tilmeldt for alle børn i 0. – 3. klasse.

Vi har ca. 400 dejlige børn, så der er mange muligheder for venskaber.

I hverdagen skaber vi aktiviteter inden for bevægelse, kreative værksteder og inde- og udeliv. Desuden prioriterer vi et tæt samarbejde med lærerne i indskolingen og med jer forældre.

SFO’en råder over et stort areal – legepladser, boldbaner, skolegårde, bålsteder, gymnastiksal, svømmehal, og vi bruger også skolens faglokaler.

Vores værdier og mål

Vores daglige arbejde er fokuseret på både at udvikle det enkelte barn og skabe stærke fællesskaber - derfor:

Udfordrer vi dit barn, så det bliver dygtigere med hovedet, kroppen og hjertet.

Giver vi alle børn udfordringer i trygge rammer, og gør dem mere robuste.

Hjælper vi dit barn med at skabe gode relationer til jævnaldrende og voksne.

Tilbyder vi børnene aktiviteter og legetilbud, som udvikler fantasien og giver smil på læben.

Åbnings- og lukketider

SFO'en åbner på hverdage kl. 6.30 og lukker kl. 17.00 undtagen fredag, hvor vi lukker kl. 16.30. ”Morgenbørn” sender vi i skole kl. 7.50. Vi har åbent på alle skolefridage i samme tidsrum.

I weekender og på helligdage har SFO'en lukket.

Telefonnumre til SFO

Morgenåbning: 40 15 28 23