Hvis vi har ledige stillinger, finder du dem og søger på aarhus.dk/job.

Hvis du er lærer eller pædagog og er interesseret i et vikariat, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Hvis du søger job som tilkaldevikar, er du også velkommen til at kontakte os. Her er der ingen krav til uddannelse, men du skal have afsluttet gymnasiet. Det er desuden et plus, hvis du har erhvervserfaring.

Vi vil gerne have en kort ansøgning fra dig, og du må meget gerne komme og aflevere den personligt på vores kontor. Alternativt kan du sende den på mail til tra@mbu.aarhus.dk

Når du søger job hos os, skal du inden ansættelsens start fremvise en tilfredsstillende privat straffeattest. Den kan hentes på www.politi.dk. Vi indhenter herefter børneattest.

Job i Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!